Augusztusi munkálatok

A Szent István Sport Általános Iskola és Gimnáziumban az energetikai korszerűsítés (nyílászárók elhelyezése, homlokzati hőszigetelés), a tornatermi mosdók, öltözők (padlóburkolatok, diszperziós festés, kézmosó berendezések, zuhanytálca, lapradiátorok elhelyezése és bekötése) és az udvar felújításának (térkőburkolatok készítése, kerékpártároló felújítása) kivitelezési munkálatai befejeződtek. Az irodai bútorok eszközeinek beszerzése, szállítása megtörtént.

Júliusi munkálatok

A  homlokzati hőszigetelő lapok ragasztása, a főbejárati ajtó cseréje elkészült. Az udvaron a térkőburkolat alatti előkészítő munkák, homokágyazat terítése, szegélykövezés megvalósult, a térkőburkolat lerakása folyamatban van.  A fiú mosdóban a kenhető szigetelés elkészült, a lány mosdóban a gépészeti munkák folynak. A fiú mosdóban a fali csempeburkolat készítése  folyik.

Júniusi munkálatok

A homlokzati nyílászárók cseréje az öltözőkben, mosdókban, valamint több teremben megtörtént. A galéria nyílászáróinak cseréje megvalósult. Az öltözők padlóburkolata elkészült. Az udvaron a térkő burkolat szegélykövezésének, valamint a kerékpártárolók felújításának munkálatai elkezdődtek. A homlokzatállványozás szintén megvalósításra került. A fiú mosdóban a javítási munkák és az udvari térkőburkolat szegélykövezése folyamatban van.